Ξενοδοχείο Λαοδάμεια - 4 αστέρων Ξενοδοχείο :: Βόλος - Νέα Αγχίαλος Bookmark and Share
GR | EN | IT | DE |
Nέα Αγχίαλος

Η Νέα Αγχίαλος είναι τοποθετημένη νότια της πόλης του Βόλου και βόρεια από τον Αλμυρό, στην παλαιά εθνική οδό Αθήνα - Λαμίας - Βόλου. Ανατολικά βρέχεται από τον Παγασητικό Κόλπο ενώ δυτικά-βορειοδυτικά περιστοιχίζεται από γραφικούς λοφίσκους.
Η συνολική έκταση της Νέας Αγχιάλου είναι 48 τ, Χλμ και ο πλυθησμός της ανέρχεται στους 7500 κατοίκους

 

Χάρη στην ομορφιά, στο μαγευτικό τοπίο και τη γοητεία της φύσης που συνυπάρχουν αρμινικά με την κοσμοπολίτικη ζωή, αλλά κυρίως χάρη στο καθαρό περιβάλλον και η φιλοξενία των ντόπιων,η Νέα Αγχίαλος πρέπει να θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα στην περιοχή. Η Νέα Αγχίαλος έχει ελεγμένη πυκνή βλάστηση περιτριγυρισμένη από πεύκα, ελιές, αμπέλια, αμυγδαλιές και οπωροφόρα δέντρα.

Δύο μικρούς λοφίσκοι. ο Κοκκινόβραχος και η Μαυροράχη, υψώνονται δυτικά - βορειοδυτικά, προσδίδοντας στην πόλη την αμφιθεατρική του θέση, με θέα τα γαλανά νερά του Παγασητικού και αποκαλύπτουν την άριστη ρυμοτομία της. Στον Κοκκινόβραχο, βρίσκεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και λίγα μέτρα παραπάνω υπάρχει μια μικρή σπηλιά με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, της οποίας η είσοδος είναι σχεδόν κλειστή.
Η δαντελωτές ακτές της Νέας Αγχιάλου εκτείνονται σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων. Με μεγάλη ποικιλία ορμίσκωπου έντεχνα σχεδιασμένα από τον Παγασητικό κόλπο, υπάρχουν παραλίες με την σπάνια Κόκκινωπή άμμο (ιδανική για Αμμόλουτρα), χρυσή άμμο, βραχώδεις ακτές, ιδανικές για κολύμπι, ψάρεμα και θαλάσσια σπορ.Ηλεκτρονική Κράτηση
Άφιξη:
Νύχτες:
Δωμάτια:
Ενήλικες:
Επιλογέςs / IATA
Find Us At
Laodamia Hotel Volos Nea Anchialos Wikipedia
Laodamia Hotel Volos Nea Anchialos Wikipedia
Ξενοδοχείο Λαοδάμεια - Διαμαντοπούλου 2α, 37400 Nέα Αγχίαλος - Βόλος :: Tηλ: +30 24280 78800 - Fax: +30 24280 78839
Μέλος Των ASDERAKIS HOTELS
Copyright © Laodamia Hotel, 2010. All Rights Reserved