Ξενοδοχείο Λαοδάμεια - 4 αστέρων Ξενοδοχείο :: Βόλος - Νέα Αγχίαλος Bookmark and Share
GR | EN | IT | DE |
mont blanc fountain pandora charms joyas pandora mbt danmark japan lingzhi diet pills
Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προοίμιο
Το ξενοδοχείο "Λαοδάμεια" (εφεξής η Εταιρεία), έχει δημιουργήσει τον ιστοχώρο αυτόν, τον οποίο δικαιούσθε να χρησιμοποιείτε μόνον εφόσον αποδέχεσθε τους όρους χρήσης, με σκοπό την παροχή πληροφοριών στο ευρύ κοινό και στους επιμέρους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες..

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τον ιστοχώρο αυτόν αποδέχεστε τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ευαίσθητα Δεδομένα
Η αποστολή προς την Εταιρεία επιστολής, περιλαμβανομένου του e-mail, που εμπεριέχει ευαίσθητα δεδομένα θεωρείται γραπτή συγκατάθεση.

Μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
Τυχόν επεξεργασία μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων γίνεται με αποκλειστικό σκοπό τη διευκόλυνση και βελτιστοποίηση της χρήσης του ιστοχώρου.
Ο παρών ιστοχώρος κατ' αρχήν δεν εμπεριέχει σελίδες που να απαιτούν την υποβολή στοιχείων που ορίζουν ή μπορούν να ορίσουν το υποκείμενο των δεδομένων. Εντούτοις, σε κάποιες ή και σε όλες τις σελίδες μπορεί να εγκαθίσταται στο δίσκο σας αρχείο cookie, με αποκλειστικούς σκοπούς τη βελτιστοποίηση της περιήγησης και τη συλλογή στατιστικών δεδομένων. Το cookie κατ' αρχήν δεν συνδέεται με προσωπικά δεδομένα, και ούτε υπάρχει τέτοια βούληση της εταιρείας, αλλά κάτι τέτοιο, δεν θα πρέπει να αποκλείεται.

Μη κοινοποίηση σε τρίτους
Η Εταιρεία δεν θα κοινοποιήσει σε τρίτους τα στοιχεία των χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για σκοπούς άλλους από τους ανωτέρω αναφερόμενους.

Πρόσβαση και τροποποίηση δεδομένων που αφορούν σε εσάς
Αν θέλετε να επισκοπήσετε ή να τροποποιήσετε τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας στο info@laodamia.com

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστοχώρους
Η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που γίνεται σε ιστοχώρους, όπου ο παρών ιστοχώρος παραπέμπει.

Ηλεκτρονική Κράτηση
Άφιξη:
Νύχτες:
Δωμάτια:
Ενήλικες:
Επιλογέςs / IATA
Επίσημο Μέλος Των
Ξενοδοχείο Λαοδάμεια - Διαμαντοπούλου 2α, 37400 Nέα Αγχίαλος - Βόλος :: Tηλ: +30 24280 78800 - Fax: +30 24280 78839
Μέλος Των ASDERAKIS HOTELS
Copyright © Laodamia Hotel, 2010. All Rights Reserved