Ξενοδοχείο Λαοδάμεια - 4 αστέρων Ξενοδοχείο :: Βόλος - Νέα Αγχίαλος Bookmark and Share
GR | EN | IT | DE |
Ειδικές Προσφορές

Το ξενοδοχείο "Λαοδάμεια" επιθυμώντας να ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες των επισκεπτών του και να προσκαλεί όλους όσοι δεν το έχουν επισκεφθεί ακόμα, προωθεί ειδικές προσφορές τις οποίες θα βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε παράλληλα να εγγραφείτε στο πεδίο newsletter δίνοντας απλά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και εμείς θα σας ενημερώνουμε κάθε φορά που ανανεώνουμε το περιεχόμενο των προσφορών.
Οι προσφορές μας σας δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσετε και να απολαύσετε μία συνολικότερη εικόνα των άρτια οργανωμένων υπηρεσίων του ξενοδοχείου μας. Είναι ένας τρόπος να σας πούμε ευχαριστώ για την προτίμηση σας..!


Laodamia Hotel

Η προσφορά ισχύει για χρήση μονόκλινου ή δίκλινου δωματίου και περιλαμβάνει πρωινό σε μπουφέ αμερικανικού τύπου, ασύρματο internet και φόρους. Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης και υπό συγκεκριμένες πρoϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να προχωρήσετε στον έλεγχο διαθεσιμότητας.

* Οι τιμές θα αντικαθίστανται από εκείνες του Best Available Rate στις ημερομηνίες που η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Δείτε Διαθεσιμότητα

Best available rate!

Κάντε τώρα κράτηση μέσω του επίσημου διαδικτυακού τόπου της Asderakis Hotels και κερδίστε τουλάχιστον 10% χαμηλότερη τιμή σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό τουριστικό γραφείο. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων, μόνο για κρατήσεις που γίνονται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης και υπό συγκεκριμένες πρoϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να προχωρήσετε στον έλεγχο διαθεσιμότητας.

Δείτε Διαθεσιμότητα
Ηλεκτρονική Κράτηση
Άφιξη:
Νύχτες:
Δωμάτια:
Ενήλικες:
Επιλογέςs / IATA
Επίσημο Μέλος Των
Ξενοδοχείο Λαοδάμεια - Διαμαντοπούλου 2α, 37400 Nέα Αγχίαλος - Βόλος :: Tηλ: +30 24280 78800 - Fax: +30 24280 78839
Μέλος Των ASDERAKIS HOTELS
Copyright © Laodamia Hotel, 2010. All Rights Reserved